sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

... ja lähdettävä on

Ilmassa oli vahvoja luopumisen merkkejä.Kaikkien ilmeistä ja käytöksestä näki jo että viimeiset yhteiset lomapäivät olivat käsillä. Lämmin ja aurinkoinen Kreikka olisi pian vaihdettava ties millaiseen Suomen kesään, mikä näkyi innottomuutena illan rientoihin ja pitkään venyneinä aamu-unina.
Viimeisenä yrityksenä ottaa kaikki irti lomastamme purjehdimme Agathonisilta Arki-saaren Blue Lagoon -uimarannalle sukeltelemaan. Yritys palkittiin ja periltä löytyi ihmeellinen turkoosin värinen uimaranta, jonka 3-4 metrin syvyiseen veteen ankkuroiduimme ja sukeltelimme kirkkaassa vedessä pikkukaloja, kampeloita sekä kai pasureita tai jotain muita... Tuuli oli kuitenkin sen verran raju ettemme saaneet ankkuria kunnolla pitämään joten sukellustuokio piti jättää kesken ja jatkoimme yöksi viereisen, pienen Marathonin saaren rannalle.
Viimeisen purjehduspäivän kryssimme reilussa sivuvastaisessa takaisin Samokselle, jossa edessä oli enää veneen loppusiivous ja pakollinen tuliaisten hankinta.
Kaksi viikkoa olivat jälleen kerran täyttä seikkailua, tutustumista uusiin saariin, ihmisiin ja kulttuureihin, niin kuin vain purjehdus voi tämän kaiken tarjota. Efcharisto siis Penelope kun jälkeen kerran takasit kesälomareissumme onnistumisen.
Blue Lagoon: http://maps.google.com/maps?q=37+21+55,26+44+49&t=k&z=8
Marathon: http://maps.google.com/maps?q=37+21+58,26+43+34&t=k&z=8

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei perämies, pistähn kuvia suuresta seikkailusta!

T: Radisti